HJÄLP!!!! :D

Jag får panik!!! kan någon hjälpa mig?? jag har hittar grejer från ginatricot som jag vill lägga ut på bloggen, men det går inte att klistra in koden till boggen, eller det går, och sen nr jag ska lägga ut bilden, kommer bara texten... hur gör man ????

<object width="450" height="300"><param name="movie" value="http://www.ginatricot.com/external/productbanner/main.swf?productID=26186176_se"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.ginatricot.com/external/productbanner/main.swf?productID=26186176_se" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="450" height="300"></embed></object>

SÅ HÄR :O


Kommentarer
Postat av: Lady Humpalot - fun & fearless

du måste klicka på en ruta som det står html på, & klistra in det där :-) sen klicka på uppdatera knappen som finns längst ner, ibland får du göra rutan till fullscreen annars syns inte knappen :-) vet iofs inte om det är det du har gjort men annars vet jag inte vad det kan vara för fel :-)

2009-04-16 @ 11:23:09
URL: http://ladyhumpalot.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0